Iteration AB

 
Iteration AB Om Oss

Om oss

Iteration erbjuder sedan 1995 produkter och tjänster inom IT och alla typer av telefoni. Kalla oss ett nischat teknikföretag. Eller ett IT-företag med spetskompetens. Oavsett vad vi kallas levererar vi alltid hög kompetens, kvalitetsprodukter och skräddarsydda tjänster i teknikens framkant. Att skräddarsy lösningar är vår specialitet. Vi gör det för dig. För kunden.

Enkelhet

Vårt framgångskoncept har varit följande: Tag en del hög kompetens. Lägg till nischad spetskompetens, idoghet, lyhördhet, låg personalomsättning, nyfikenhet, professionalitet, samarbetsförmåga och långsiktighet. Då får du Iteration. Vi skapar ömsesidigt förtroende och som kund hos oss får du alltid en kundansvarig (single point of contact) att vända dig till.

Kuriosa

Iteration är en term inom matematik och programmering. Ordet betyder upprepning, förnyelse. Förenklat innebär det upprepning av en process ända tills målet är nått. Varv på varv, alltså. Vi vill alltid ligga varvet före. Iteration logo

STYRELSEN

Nebojsa Rasovic

Nebojsa Rasovic

Verkställande Direktör
Göran Gustafsson

Göran Gustafsson

Styrelseordförande
Hans Olofsson

Hans Olofsson

Styrelseledamot
Håkan Bastmark

Håkan Bastmark

Styrelseledamot
Johan Gustafsson

Johan Gustafsson

Styrelseledamot
Peter Hammarström

Peter Hammarström

Styrelseledamot

SÄLJ OCH EKONOMI

Anna Ljungstedt

Anna Ljungstedt

Ekonomiansvarig
Mats Granath

Mats Granath

Säljare

MILJÖPOLICY

Iteration AB:s Miljöarbete baseras på ISO 14001.

Iteration AB är ett företag som aktivt arbetar för att bevara och förbättra miljön. Detta sker genom utnyttjande av miljövänliga produkter, återanvändning och en ansvarsfull hantering av avfall. I verksamheten finns kunskap om vilken miljöpåverkan verksamheten orsakar och hur denna påverkan kan begränsas och ständigt förbättras. Iteration ABs mål är att verksamheten i möjligaste mån använder rutiner och produkter som minskar risken för skador på miljö och hälsa.

Iteration ABs huvudsakliga miljöpåverkan är energiförbrukning och avfall. Vid inköp väljs därför produkter som är påvisbart mindre energi- och resurskrävande. När det gäller energiförbrukning så är målet för Iteration AB att välja elleverantörer som tillhandahåller Grön El. Användning och spridning av ämnen som inte ingår i det naturliga kretsloppet minimeras.

Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en Fullstack/Backend-utvecklare till våra uppdragsgivare med spännande uppdrag för ny- och vidareutveckling i Stockholm med omnejd. Du får kollegor som arbetar som arkitekter, backend- och frontend-utvecklare.

Ditt CV kan du skicka till följande adress: mats.granath@iteration.se