Iteration Office Kontorshotell

 
building

Iteration Office

Iteration Office kontorshotell ligger centralt på Södermalm, i hörnet mellan Rosenlundsgatan och Ringvägen. Högst upp i byggnaden på plan 6 kan du hyra en arbetsplats eller kanske ett, två eller flera kontorsrum. För dig som har en mindre verksamhet men vill umgås med likasinnade eller ta en kopp kaffe ihop för att byta idéer och erfarenheter är detta perfekt.

 

Tillgängligt

Kontoret nås med lätthet via kommunala färdmedel då det är gångavstånd till pendeltåg, tunnelbana (röd och grön linje) och innerstadsbussar. Det finns även mycket bra parkeringsmöjligheter både inne och ute.

 

Våra kontorsrum

Hos Iteration Office väljer du det kontorsrum som passar dig och ditt företag bäst. Du kan hyra arbetsplats för en person eller flera rum för upp till 20 personer.

Alla våra rum är grundmöblerade och försedda med bredbandsuppkoppling. Du ägnar all din tid åt din kärnverksamhet medan Iteration Office tar hand om det övriga så att din vardag skall fungera så smidigt som möjligt.

 

Service

I grundhyran ingår rumshyra, möbler, städning och normalt nyttjande av bredband, skrivare, kopiator och dylikt. Det finns också fikarum, kaffe och tillgång till ett modernt och representativt konferensrum.

 

Lunchrestauranger

I närheten finns ett större antal lunchrestauranger med plats för olika tycke och smak.

 

Säkerhet

För er trygghet har vi försett lokalerna med skalskyddslarm och passagesystem där ni som hyresgäst har tillträde till lokalerna dygnet runt med hjälp av personliga passerkort.

 

Om du vill veta mer om Iteration Office eller kanske vill komma på ett personligt besök. Kontakta då Iterations säljare så hjälper de dig.